Vattenmaskiner Information

Gör vatten mer tillgängligt för anställda och kunder

Välkommen till oss på Hyravattenmaskiner. Här kan du hyra vattenmaskiner med service eller köpa din vattenmaskin. Vi hjälper dig med att välja rätt vattenmaskin för dina behov.  

Det är för oss här uppe i Norden en självklarhet att ha tillgång till rent vatten. En vattenautomat på kontoret är ett lätt och trevligt sätt att få tillgång till de två liter vatten vi bör dricka varje dag.

Mycket av vattnet som vi måste ha för att överleva får vi i oss genom maten vi äter, men det är känt sedan länge att vi måste tillföra cirka 2 liter om dagen för att hålla skärpan uppe och inte bli sjuka. Vatten på arbetsplatsen är sannolikt det lättaste sättet att dricka tillräckligt mycket vätska.

Alla borde ha tillgång till lätt tillgängligt friskt vatten på jobbet

Vatten hjälper oss att koncentrera oss, hålla immunförsvaret på topp och undvika huvudvärk och andra obehagliga effekter av vätskebrist. Vattenautomater på jobbet har också den positiva effekten att man får tillgång till kylt – hetvatten och kolsyrat vatten. Riktigt kallt dessutom, för visst är kallt vatten betydligt godare än rumsvarmt vatten från kranen? Vi har även maskiner som kan leverera rums tempererat vatten. Vi levererar och installerar våra vattenmaskiner med service som normalt är 2 ggr per år. Du som företag kan hyra vattenmaskin med service eller så köper du en vatten maskin av oss.

En vattenautomat på jobbet blir också ett naturligt komplement till kaffemaskinen (kaffe är ju faktiskt vätskedrivande) och ett mycket uppskattat alternativ för gäster och besökande på kontoret. Tänk en varm försommardag med ett glas isande kallt vatten istället för den varma koppen kaffe.

Dessutom kan du enkelt få smaksatt vatten! Kallt, kolsyrat vatten med smak av Lemon/Lime, Svart vinbär, Äpple eller Päron. Eller varför inte kundfavoriten Granatäpple? Våra maskiner gör även hetvatten för kaffe och te och andra varma drycker som tex soppa och varm chockad.

Vatten på kontoret är inte lyx, det är en nödvändighet

För alla som har tillgång till en lättillgänglig vattenautomat på kontoret blir det plötsligt så självklart att dricka mer. Man känner att man blir piggare, orkar mer och tar bättre beslut.

Det är dessutom lättare att börja röra sig mer och äta bättre när man har fått en turboinjektion av det bästa läkemedlet som finns i form av vatten.

Vattenautomater
Kontakta Oss

Lämpligt för alla verksamheter

Kontor

Det är inte ovanligt att ”din mamma jobbar inte här”-skylten skyms av förmiddagens fikakoppar, och vem vill hämta vatten där? Eller på toaletten?

I Sverige har vi fantastiskt dricksvatten direkt ur kran, men varför inte se till att det blir mer tillgängligt med en vattenautomat på kontoret?!

De flesta kontor/företag har vatten levererat från kommunala ledningar som smakar utmärkt. I dessa fall behöver man inte filtrera vattnet i maskinen.

När filtrering krävs av dålig smak eller lukt så har vi vattenmaskiner som kan hjälpa dig. Vi hjälper dig att välja rätt vattenmaskin utifrån dina behov.

Kallt, rent och kolsyrat vatten närmare din arbetsplats! Det är enklare än du tror. Med en vattenautomat från Trivsel Gruppen får du rent, friskt och kallt vatten precis där du behöver det. – På kontoret, i verkstaden, i receptionen eller i lunchrummet!

Vatten på jobbet ger gladare medarbetare

Det är lika genialt som det är enkelt. Vatten på jobbet ger gladare medarbetare. Glada medarbetare är effektiva medarbetare.

För de allra flesta är det dessutom en bonus att vattnet kan kolsyras och smaksättas med någon av våra många smaksättningar.

Kan man dessutom spara plats i kylskåpet där det tidigare stod miljöovänliga flaskor och burkar med vatten som fraktats med lastbil – då är det ju en solklar vinnare!

Hotell och Restaurang

Det är inte ovanligt att man på en konferens blir sittande runt ett bord i flera timmar och det är inte alltid självklart att det finns något att dricka.

Står det en karaff med friskt vatten blir det genast mycket lättare att hålla sig alert och fokuserad på det som diskuteras. Kombinera gärna med en frukt i stället för godis och kaffe.

En konferens blir alltid lyckad med gott vatten

Vår kanske största kundgrupp är skandinaviska restauranger och konferensanläggningar, där det normalt ställs höga krav på kapacitet och driftsäkerhet.

Med vårt generösa utbud av vattenkylare finns det alltid en lösning som passar kundens önskemål och därifrån är det lätt att skräddarsy installationen med en tappkran som passar för ändamålet.

I vårt sortiment finns allt från enkla tryckknappstappar till elektroniska tapp torn med digitaldisplay för de allra största konferensanläggningarna.

Skolor och Förskolor

De allra flesta av oss skriver nog under på att våra barn är det viktigaste vi har. Ändå blundar vi för det faktum att barnen i skolan och på dagis hämtar vatten på toaletten, eller kanske i värsta fall får vänta till lunch och mellanmålet.

Får barn inte i sig tillräckligt med vatten blir följden trötthet och svårigheter att koncentrera sig.

En skola eller ett dagis med ansvarskänsla ser till att det finns vatten tillgängligt hela dagen, och med starkt fokus på hygien!

Elever på topp med färskt vatten visar nya tester

Välrenommerade tester pekar tydligt på att elevers prestationer kan sättas i direkt relation till hur mycket vatten de dricker.

Det är ingen hemlighet att vatten är en oerhört viktig del av våra kroppar, och att det i tillväxtfasen spelar en större roll än senare i livet.

Vård och Omsorg

När vi väl får möjlighet att berätta om hur vi kan hjälpa till med vattenlösningar för både personal- och patientutrymmen är det sällan någon som kommer med invändningar.

Det är lätt att ta hand om dem du tycker om

När vi sedan visar vårt trumfkort – oberoende labbtester, som visar 99,9999 % effektivitet på långtidstester av eColi, Cryptosprodium och andra virus och bakterier – är affären oftast i hamn. Vem vill inte spara på miljö och pengar och samtidigt få en fantastisk produkt?